tiistai 30. lokakuuta 2012

KUVIA!



 


En keksinyt otsikkoa.... Joten... Tämän tekstin nimi on hieno kysymysmerkki...

Mietin tässä juuri äsken mistä kirjoittaisin... Ja nyt päätin.
EN MISTÄÄN!!! En ihan oikeasti jaksa kirjoittaa juuri nyt mitään. Tai, jaksan, koko ajanhan minä kirjoitan, mutta en jaksaisi kirjoittaa mistään. Ja tarvitseeko minulla olla mitään erityistä syytä kirjoittamiseen? Voi olla, että parin tunnin  päästä tulen takaisiin valittamaan maaaaaaaailman huonoimmasta päivästä, mutta en jaksa tehdä sitä nyt.
 
- Laiska Q-ash

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Kotiaresti. HAH! En voi olla, minulla on ollut jatkuvasti bileitä....

Olen ollut nyt MELKEIN kaksi viikkoa kotiarestissa.
   Tiedän. JÄRKYTTÄVÄÄ!
    Miten minä, kaikkiean pikku enkeli-Q-Ash voi olla "tyhma tyttö" ja joutua kotiarestiin.
    No, tein jotakin typerää, (EI EN OLE KÄYTTÄNYT HUUMEITA VAIKKA SISKONI NALLEKARHU NIIN LUULEEKIN) elikkä rikoin monta vuotta vanhan sopimuksen. En voi kertoa mikä sopimus oli kyseessä (AIVAN liian noloa) mutta sanotaan vaikka näin: olin typerä, olen tehnyt syntiä ja joudun nyt ikuiseksi ajaksi helvettiin enkä koskaan pääse takaisin.
    Mutta, ensi viikon tiistaina aresti on ohi. Aion kostaa KAIKILLE! Nimittäin, en aio mennä kotiin!
    HAHAHAAA! Screw You SUCCERS!!!
    Ei kun ihan oikeasti. En enää aio. Aion olla niiiiin kauan kavereiteni luona kunnes minua KERJÄTÄÄN hengaamaan kotona. JA, ylihuomenna, minulla on kemian koe.... En aio lukea siihen!
MUAHAHAHAHAHAAA!
    Voi olla, että jonkun mielestä käytökseni on naurettavaa. Mutta, minä tunnen ihmisiä (WAU!!! Hankkikaa terapeutti, Q-Ash tuntee ihmisiä) ja nämä ihmiset, ovat sukuani. Ja, nyt kun olen lähiaikoina ollut oikea kotikissa, niin pieni yökyläily muuttaa asiaa... Mutta, kerron myöhemmin KAIKEN.....

- Q-Ash