lauantai 17. marraskuuta 2012

Ihmeellistä, miten julkkikset muuttuvat...


Muistatteko Britney Spearssin ensimmäiset sinkut? Tai Avril Lavignen angsti-kipaleet? No, minä muistan, sillä kuuntelen niitä yhä. Mutta, on se vain niin...
   Kummallista miten julkkikset ovat muuttuneet siitä, kun he olivat nuorempia. Miten hedän pukeutumisensa, laulunsa ja jopa puhetapansa ovat muuttuneet. Yleensä pidän heidän uusista tyyleistään.
    Esimerkiksi Taylor Momsen. Mielestäni hänen bändinsä on MIELETÖN! Okei, välillä hänen pukeutumisensa on aika... Karmivaa, mutta pääasiassa pidän siitä.
     Entäs Britney Spears? Onhän hänkin muuttunut, enkä näe siinä mitään pahaa. Tietysti hän on paljon... Uskaliaampi kuin nuorena ja se on OK.
    No, Rihanna vielä. Minusta hän on muuttunut liikaa. Siis, oletteko nähneet hänen uusimman levyn kannen? MITÄ HELVETTIÄ?? Rihanna on veinyt uskaliuuden-seksikkyyden liian pitkälle....
     Ja vielä Demi Lovata. Mielestäni hän on kypsynyt valtavasti ja hän on upea.





 
Kuka on "vähän" muuttunut?
 
 
Njaa... Onhan Britneykin muuttunut....
 
 

torstai 15. marraskuuta 2012

Kiitos, kyynel ja kumarrus.

Kiitos teille kaikille! Sivuillani on ollut jo REAILUSTI YLI 700 LUKIJAA! WAU! Voihan pyhä lehmä ihmiset! Olen niiiiiin kiitollinen teille kaikille!
   Mutta, eritys kiitos menee Marylle joka myös lukee ja on jopa tarpeeksi reipas KOMMENTOIDAKSEEN kirjoituksiani. Kiitos Marylle. Ilman sinua, en millään jaksaisi kirjoitella.
    Muutama EI-KIITOS olisi nyut paikalla eräille tietyille henkilöille, mutta en nyt käy sanomaan nimiä. En pidä sinusta 109474832!

keskiviikko 14. marraskuuta 2012

500 ajatusta ja riitaa.

Simpsoneiden 500 jakso! Aploodit! Jakso oli aika mahtava, vaikken simpsoneista perustakkaan. Kuka muu tykkäsi ja katsoi?
HAHHAHAAA!
Mutta, miettikssä. Viisisataa. VIISISATAA! Ajatelkaa miten paljon ideoita ja riitoja tekijät obvat käyneet läpi? EN JAKSAISI!

OKEI! Tämä on todella outoa, anteekisi.

Äsken tapahtui jotakin pelottavaa. Julkaisin juuri, about 20 sekuntia sitten kirjoituksen ja viidessä sekunnissa sillä oli jo kaksi lukua. KUKA HEMMETTI on siellä ruudun toisella puolella! PALJASTA ITSESI! Mutta, älä ota vaatteita pois.....

Oikeus vihata sitä, mitä he arvostavat.

Mietin tänään yhtä juttua. Aika montaa juttua, mutta voin kirjoittaa vain yhdestä, koska en ymmärrä miksi minun pitäisi kirjoittaa Justin Bieberiin kohdistuvastani rakkaudestani. Mutta. Vanhempani.
   Mietin tänään sitä, millaisia he ovat, mitä he kunnioittavat ja minkälaiseksi he ovat minut kasvattaneet. Ja olen täysin erilainen. Isäni on aikahko vanhanaikainen, erittäin... tarkka kielenkäytöstään ja järkevä henkilö. Ja minä olen... "nuorenaikainen", puhun ennenkuin ajattelen ja olen aika tuntejärkevä. (seuraan järkevästi tunnetta).
   Äitini taas... No, hän on hyväkäytöksinen, maltillisuutta arvostava ja hyvien jutzkien puolestapuhuja. Ja minä olen.... No, olen kyllä hyvätapainen, silloin kun siltä tuntuu. En ole myöskään maltillinen ja toisin kuin äitini, olen koston puolestapuhuja! YEAH!
   Olen siis aika erilainen kuin vanhempani. Tulen jatkamaan tätä myöhemmin mutta... Juuri nyt en jaksaisi.

tiistai 13. marraskuuta 2012

Leikki leikkinä, sota sotana. Ja viha ilona!!!

Okei, olemme nyt tehneet levon. Jos et muista, katsoppas yksi edellisistä kirjoituksista.
Mutta, Luojan kiitos, lepo. Oli aika inhottavaa olla riidoissa. Minulla on silti jotakin hampaan kolossa (nimittäin afta ja ruokaa...) ja aion selvittää sen huomenna. Peukut pystyyn ja hyvää yötä ufot!

maanantai 12. marraskuuta 2012

Ylpeys kannattaa, tyhmyys ei.

Kuinka moni on ylpeä? No, aika moni varmaankin. Mielestäni ylpeys on hieno piirre, mutta kun sen vie liian pitkälle, se venyy tyhmyydeksi.
   Yhden tuttuni ylpeys on venynyt tyhmyydeksi. Hän oli kirjoittanut blogiinsa ja minä ja yksi kaverini "ymmärrsimme väärin" (minusta hän kylläkin yhä haukkuí meitä) ja hän on liian ylepä selittääkseen asian! Hah! Voi vittu! Miten tyhmä ihminen voi olla? Liian ylpeä korjatakseen asian. Onhan se sitten hänen vikansa jos asia ei ratkea ja olemme hänelle vihaisia. Suksikoon Vit*uun.
 

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Dumbo on liian surullinen. Poistetaan se.

Nyt me kaikki unohdamme elokuvan nimeltään.... DUMBO. Ihan oikeasti. Kukaan ei enää ikinä katso Dumboa. Ei enää ikinä. Kukaan ei enää koskaan itke sitä katsooessaan tai suutu ilkeille norsuille. Unohdetaan Dumbo.

PAITSI... Dumbo on enemmän kuin elokuva. Siinä on alkoholivalistusta, se on  taidetta.
Tai, se alkoholivalistus ei ole taidetta, vaan "Dumbo-elokuva" on taidetta.










 

Jos et osaa sanoa ei, ehkä ei korvaa sitä.

Kuinka moni sanoo,ettei EHKÄ voikkaan tulla ja sitten lauma tekosyitä miksi? Lopeta se NYT ihan heti. Se on oikeasti rasittavaa. On paljon parempi sanoa ei ja antaa olla.