torstai 4. lokakuuta 2012

Parodiat, sketsit ja Justimusfilms! (hahahhaaa!!!!)

Hah. Hah. Hah. Haa.
Se on aika monen ensimmäinen reaktio kun katsotaan Justimusfilmssiä. Eikä mikään ihme. Justimusfilms on tämän hetken kuumin sana niin youtube-maailmassa kuin oppituntien pulpeteissa.
    Niille jotka eivät tiedä, justimusfilms koostuu kolmesta pojasta, Juhosta, Joosesta ja Samista. He tekevät itse kappaleensa ja steksinsä. He tekevät huumoria kaikesta: Miehistä jotka luulevat olevansa todella seksikkäitä (katso Rantaleijonat ja Heiluvat Kassit) tai ninjoista. Persoonallista. Tässä muutama. Ensimmäinen on Kielletty Rakkaus, toinen taas
    
 
 
 
Justimusfilms on tenyt myös monia kappaleita. Tässä omat suosikkini:
 
 
 
 
Justimusfilms on hauskinta koko maailmassa. rakastan Justimusfilmssiä.
He ovat hauskoja, heidän näyttelijän taitonsa ovat hyvät, heidän tapansa
naurattaa on persoonallinen ja heisät ideansa ovat uniikkeja.
 Pidäthän sinäkin Justimusfilmssistä?
 
Ja sitten parodioiden vuoro. Kuka pitää parodioista? Itse rakastan niitä!
Suosikki parodioitani ovat useat Nälkäpeli-parodiat, vampyyrien imussa-leffa ja pari Twilight-
parodiaa. Ne naurattavat AINA! Alla linkit.... Nauti?
 
 
 
 
 
 
 
Juuuuups....! Tuossa oli muutama oma lempparini, toivottavasti
sinäkin pidät
 
 
                                                                         

VOI EI MITÄ *******!!!!

Tässä muutama linkki pariin aika pelottaviin uutisiin....  Olemme nyt amerikassa! NBNiille jotyka eivät oasaa englantia: ensimmäinen video käsittelee opettajan (41) ja oppilaans (18) suhdetta! AUTS! Kyseinen opettaja jätti vaimonsa ja kolme tytärtäään aloittaaksen suhteen oppilaansa kanssa.... !WOW!
Seuraavat kaksi videota (En jostakin syytä saa kolmatta ja neljättä videoitta tänne, joten, katsokaa ne netistä...) käsittelevät tyttöä, (15v.) joka haluaa menää naimisiin siskonsa ex-poikaystävän kanssa (18v.) kanssa. Tyttö oottaa joitakin lääkkeitä jotka auttaisivat häntä tulemaan raskaaksi....

- Q-Ash


 
 


                                                                            

                                                                              

Näpit irti mun jutusta TAI SAAT MAKSAA!

Kuuntelen paljon indie-laulajia/bändejä. Heitä on ihana kuunnella ja tietää, että on ainut joka kyseisen bändin/laulajan tietää. Itse ainakin pidän ajatuksesta, ettei kukaan muu tiedä tätä mahtavaa laulajaa ja saan olla ainut joka siitä nauttii. Koska....
    No, minulle käy MELKEIN AINA niin, että keksin jotakin  MIELETTÖMÄN HAUSKAA, tai löydän bändin taivaasta. sitten, keron siitä kavereilleni ja he omivat koko jutun. Kuten, aloitin pari, kolme vuotta sanomaan " pidä hauskaa" kaikkeen. Kaverini sanoi mokaavansa kokeen, minä sanoin pidä hauskaa. Siskoni sanoi menevänsä  pissalle, minä sanoin pidä hauskaa. Se oli aika hauskaa, mutta kun kaverini alkoivat sanoa samaa, se ei kuulostanutkaan enää hyvälle. Inhottavinta oli, kun kaikki luulivat, että ystäväni olivat keksineet jutun.
   Samoin käy laulajien ja bändejen kanssa. Innostutin yhden ystäväni kuuntelemaan PMMP:tä neljä vuotta sitten ja hän rakastui bändiin. Eräs ystäväni oli siä mieltä, että tämä kaverini rakasti PMMP:tä enemmän kuin minä. Pyh! Nykyään olen niin varovainen lempibändeistäni etten edes voi tykätä niistä facebookissa...
   Se on uskomattoman inhottavaa! Ja muutenkin, minulla on yksi suosikki laulaja, Anya Marina (Linkki alhaalla) ja kaverini kuunteli kanssani hänen kappalettaan ja haukkui aika pian sen jälkeen biiisiä ja laulajaa. Hän nykyään hän ihmettelee miksen kerro suosikki-lauljajistani.
   Ja, meidän porukkamme on erilainen kuin mikään porukka. Me oikeasti PIDÄMME hauskaa, emme näyttele, että meillä on hauskaa. Kuitenkin, meidän porukassamme on vaikeaa olla ERILAINEN. Jos pidät jostain elokuvasta, muutkin katsovat sen, pitävät siitä ja sitten se ei olekaan sinun elokuvasi ja kukaan ei muista että juuri sinä kerroit elokuvasta.
   Tämän viestin lopussa, on kuitenkin pari linkkiä.... ;))

   - Q-Ash

   Ps. Jos pidät noista kappaleista ja kerrot niistä kavereillesi, saat sanoa, että löysit ne yhdestä blogista.... Tai, sitten teet niin kuin minä ja pidät huulesi kiinni noista bändeistä....


 
 

keskiviikko 3. lokakuuta 2012

RAKASTAN BLOGIANI!

RAKASTAN BLOGIANI! Rakastan sitä! Mielettömästi! Jotenkin, tuo ulkoasu on niiiiin minä! Meinasin äsken vaihtaa sen syksyisiin kuviini, mutta EN TODELLAKAAN! Tuo ulkoasu... Siinä on jotakin. No, rakastan sitä. Ajattelin vain kertoa.
- Q-Ash

Ps. Kurkkaapas tämä laulu:



Näin jotakin kaunista....

Luonto. Luonto se se vasta kiinnostava asia onkin.
Ihan oikeasti! Oletko koskaan pysähtynyt katsomaan
kevään ensimmäisiä voikukkia, syksyn lehtien värejä
tai valkoisia hattara pilviä taivaalla? Kun olin pieni,
ihmettelin luontoa paljon. Saatoin maata vihreällä
nurmikolla tunti kausia ja kavereiden kanssa ja
kilpailla siitä, kuka näkee hulluimmat eläimet
pilvissä. Minne se on kadonnut? Miten ihminen voi
olla niin kiireinen ettei ehdi tuijotella luonnon kauniita
kulmia? Pari päivää sitten, kävin Haminassa ja
sain paljon kauniita kuvia. Ne olivat toinen toisiaan
ihmeellisempiä. 

- Q-Ash
 


tiistai 2. lokakuuta 2012

Kuvia By:ME

    <Pikkusiskoni junarata....>

 <Kengät jota rakastan yli....>

 < Tennarini ja ihanat uudet!>

 <Koulupöytäni... Todella siisti...>

 < Virallinen työpisteeni... Tavara kasan alla sohva....>

Mikä on minun, on minun.

Jei! Arvatkaa mitä? Löysin juuri jonkin laisen asetus-jutun josta saa vaihdettua käsiala -juttuja etusivulla ja tässä minun tekstissäni.
   Mahtavaa! Saa nähdä  mitä tästä tulee... Ainekin osoite ja nimi ovat aika osuvia, juuri minun laisiani. Jotenkin... Noh, tämä blogi on ensimmäinen blogini joka tuntuu MINUN blogiltani. Tiedättekö mitä tarkoitan? 
   Se on muuten aika kummallista kuinka voit tehdä mitä tahansa, kuulla mitä tahansa, nähdä mitä tahansa ja vain muuta juttu minkä olet kokenut tuntuu omilta jutuiltasi ja vain muutaman jutun muistat.
   Huh! Olipas tuossa pätkässä paljon "juttuja".... Itse ainekin olen kokeillut paljon erilaisia harrastukia, kuten koripallo, hip hop-tanssi, kuoro... Mutta, vain teatteri, koripallo ja kirjoittaminen ovat saanet todellisen merkityksen elämääni. Niillä on aivan erityine merkitys elämässäni. Ne ovat jollakin omituisella tavalla osa minua....

- Q-Ash


Tuo kappale tuossa on mieletön, rakastan sitä! Toivottavasti Sinäkin pidät siitä...!


Ensimmäinen blogi (Jos Suntuubin-ei-niin-hyviä blogeja lasketa...)

Jaahas. Tulin sitten tehdyksi blogin. Pitäisi kai sanoa "hienoa" tai "mahtavaa" mutta oikeasti... En oikein ole ihan tyytyväinen. Ensinnäkin, minua jännittää mitä ihmiset tulevat sanomaan kirjoitusvirheistäni, asioistani ja mielipiteistäni. Siksi en tule jakamaan omaa nimeäni tai kuvia itsestäni tai poliittisia näkökulmiani. Okei, tuo politiikan jakaminen on mahdotonta, en ole ihan varma kuka on suomen puheenjohtaja ja ulkoministeri tai... Niin.
   Ja sitten, tuo ulkoasu. En oikein ole kovinkaan varma miten saan vaihdettua kuvia, mutta, kyllä tämä tästä. En malta odottaa, että tulette näkemään kuvia, jotka olen ottanut. Vaikka itse niin sanonkin, mutta siellä on muutama aika hauska.
   Niin, tulen pääasiassa lörpöttelemään elämöstäni, kouluni juoruista, jakamaan mahtavia linkkeja ihaniin indie-bändeihin, kertomaan leffoista ja tietenkin - jakamaan omia vinkkejäni ja kuviani. Oikeastaan, tein tämän blogin jotta pääsisin jakamaan linkkejä ja kuvia.
    - Q-Ash

    Ps. Mitä pidät nimestäni? Ajattelin alunperin Quinnia josta saisi lempinimen Q tai Ashleytä josta saisi Ashin. Päätin yhdistää ne....!
   Pps. Birdy on ihana laulaja. Tässä linkki: http://www.youtube.com/watch?v=lT67liGjZhw&feature=related