tiistai 2. lokakuuta 2012

Ensimmäinen blogi (Jos Suntuubin-ei-niin-hyviä blogeja lasketa...)

Jaahas. Tulin sitten tehdyksi blogin. Pitäisi kai sanoa "hienoa" tai "mahtavaa" mutta oikeasti... En oikein ole ihan tyytyväinen. Ensinnäkin, minua jännittää mitä ihmiset tulevat sanomaan kirjoitusvirheistäni, asioistani ja mielipiteistäni. Siksi en tule jakamaan omaa nimeäni tai kuvia itsestäni tai poliittisia näkökulmiani. Okei, tuo politiikan jakaminen on mahdotonta, en ole ihan varma kuka on suomen puheenjohtaja ja ulkoministeri tai... Niin.
   Ja sitten, tuo ulkoasu. En oikein ole kovinkaan varma miten saan vaihdettua kuvia, mutta, kyllä tämä tästä. En malta odottaa, että tulette näkemään kuvia, jotka olen ottanut. Vaikka itse niin sanonkin, mutta siellä on muutama aika hauska.
   Niin, tulen pääasiassa lörpöttelemään elämöstäni, kouluni juoruista, jakamaan mahtavia linkkeja ihaniin indie-bändeihin, kertomaan leffoista ja tietenkin - jakamaan omia vinkkejäni ja kuviani. Oikeastaan, tein tämän blogin jotta pääsisin jakamaan linkkejä ja kuvia.
    - Q-Ash

    Ps. Mitä pidät nimestäni? Ajattelin alunperin Quinnia josta saisi lempinimen Q tai Ashleytä josta saisi Ashin. Päätin yhdistää ne....!
   Pps. Birdy on ihana laulaja. Tässä linkki: http://www.youtube.com/watch?v=lT67liGjZhw&feature=related




   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti