torstai 8. marraskuuta 2012

"Meillä on kivaa zumbassa!" "No, ei noin saa sanoa!"

Olin juuri katsomassa pikkuserkkuni Lempeyden tanssishowwwta! ;) Oli se vaan niin söde! Tietysti hänen tanssimisensa ei ollut mitään "ammatti-tasoa", mutta hän vain oli niiiin ihastuttava!
   Kun Lempeys tanssahteli kaikki oli oikein hyvin. Hän on ihana! <3
   Mutta, joo, hänellä oli zumba tunti, jossa minä sitten vahdin häntä. Kun nämä zumba-tanssijat huudattivat, että meillä on kivaa zumbassa, niin yksi pieni poika huusi, ettei niin saa sanoa! Se olio aika hassua, sillä hänen oli tarkoitus sanoa se vain äidilleen! Hihiihihihhihih!


 

Eilen oli 27 sivu katselua!

Wau! Siis oikeasti! Katselin juuri tilastojani (yli 678 katselua, mahtavaa, kiitos kaikille) ja olen koko ajan nousussa! Ihanaa!

Muuten, kaikki te jotka tunnette minut, kommentoikaa TÄTÄ kirjoitusta omalla nimellänne, niin saisin tietää kuka helvetti tätä lukee!!!

Maaaaailman paras indie-laulaja. IKINÄ!!!

Okei, olen moneen otteeseen maininnut rakastavani indie-musiikkia. En oikeastaan edes tiedä, mikä indiessä minua oikein viehättää, mutta se vaan on niin... Jännää. Mutta kerron nyt maaaaailman parhaan indie-laulajan. Arshadin.
Arshad Aslam, on amerikkalainen laulaja, ja hänellä on ilmestynyt tasan kolme kappaletta.
ARSHAAAAAAAAAAAAD!!!


 

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Minä & Kuva

Tässä Lempeyden kirjoittama uusi bannu:
 

Nuo rumat ja hassut bannut! ;)

Ok, olen nyt lähiaikoina itse väsäillyt touhon etusivulle tuollaisia bannuja. Edellinen oli aika hassu, mutta tuo on niiiiin ruma. Mutta, koska niisä lukee FUCKING en voi poistaa sitä. HUOH! Mutta, kyllä se siitä PIAN lähtee.



 

Iholla.

Olen erittäin dramaattinen ihminen. Ihan oikeasti. Aina kun jotakin ikävää tapahtuu, teen asiasta suuremman ja kamalan asian kun se oikeasti on ja sitten lillun itsesäälissä. Ei siinä sinänsä mitään, nimittäin jälkeenpäin huomaan miten typerästä ja pienestä asiasta olin "kuolla".  Dramaattisuus on suuri osa luonnettani ja onhan se hassua...  ;) Minulle se on tapa selvitä tuskastani ja surustani.
    Toinen selvitymistapa minulle on huumori. Saatan sanoa koulussa, että mietin tätä matikan laskua samalla kun itkin itseäni uneen. Voi joko olla,  että olen mielestäni todella hauska tai sitten itkin itseni uneen.
   Huumori ja dramaattisuus ovat niin... Inhimillisiä tapoja selvitä kivusta. Huumori ja dramaattisuus ovat osa minua, joten kai ne ovat myös osa minun tapaani selvitellä asioitani. Joskus ihmiset (etenkin ne jotka LUULEVAT tuntevansa minut) kummaksuvat minun asennettani suruuni. Minkä minä sille voin jos kukaan ei huomaa pahaa oloani jos pidän pääni kiinni? Niin kukaan ei huomaa. Joten, eikö silloin ole OK jos vitsailen asiasta, saan itselleni paremman olon ja ihmiset huomaavat (jos huomaavat) suruni? No, minusta se on OK. Ja aion myös jatkaa.
   Mutta tuosta äskeisestä, tuo kommenttini " (etenkin ne jotka LUULEVAT tuntevansa minut)" kaipaa hieman suomennosta. Elikkä, monet ihmisten luulevat tuntevansa minut (hei äiti!) mutta eivät oikeastaan tunnekaan. He tuntevat sellaisen Q-Ashin joka on pirteä ja kiltti, kohtelias ja mukava opettajille mutta niin ei AINA ole. Tietysti olen sellainenkin, mutta olen myös erittäin surullinen, onneton, ilkeä, kostonhimoinen ja vihainen ihminen. Ne ihmiset jotka tuntevat nuo viimeiset kohdat minusta ja ovat tavanneet ne, todella tuntevat minut.
   Sanotaan vaikka, että nimeni on Q-Ash. Q-Ash on pirteä, kiltti ja mukava yms. Q-Ash on onnellinen ja iloinen kaikkien kaveri. Sitten, minulla on erittäin vahva sivupersoona joka hallitsee minua, nimetään Helvetica.
   Helvetica on erittäin ilkeä, kostonhimoinen ja muutenkin inhottava ihminen. Olen mielessäni melkein aina Helvetica, mutta annan hänen harvoin hallita käytöstäni koska tuhoaisin silloin kaiken mitä olen rakentanut. Ja monet uudet ystäväni pelästyisivät häntä. Sinänsä on hyvä, että Helvetica on piilossa, sillä välillä minuakin inhottaa hänen käytöksensä. Toisin, välillä tunteiteni piilottelu pilkkoo minut palasiksi ja lopulta tuhoaa minut kokonaan joten lopulta olen täysin tyhjä kammio. Dramaattista.
   



Pimeässäkin on valo, valo vain ei vielä loista.


Forever alone


Kun on kylmä ja pimeä, niin muutama kynttilä valaisee kotiin :)

 

Tiedän, että kuva on heilahtunut (ja pahasti) mutta minusta tämä kuva kuvaa jotakin rakastettavaa ;)



-Tajusin muuten juuri, että tämä oli ensimmäinen.. Öh, todellinen blogi tekstini. Siis, käsittelin juuri ensimmäistä kertaa oikeaa minua ja oikeaa kipu ani.

sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Kerran yksin, aina yksin?

Tunsin tänään erään tunteen pitkästä aikaan. Yksinäisyyden.
Yksinäisyyden tunne tuli aivan yllättäen, nöyryyttävästi ja niin nopeasti, että se vei ilmat keuhkoistani. Yksinäisyyden tunne tuntui ahdistavalta ja... Yksinäiseltä.
Ja mikä minut sai tuntemaan itseni yksinäiseksi? Elämä.
Ihan vain yksinkertainen elämä. Elämäänhän kuuluu tunteita, eikä niin? Se on elämää, että välillä olet surullinen, välillä iloinen ja välillä et ehkä tunnekkaan mitään.
No, minun yksinäisyyteni oli ilmoilla jo aamulla. Mikään ei kiinnostanut, mikään ei tuntunut ja ennen niin ihanat ja helpovat aamutoimet olivat hankalia ja inhottavia. No, se ihan yksinäisyys iski sitten historian tunnilla. Oloni oli kamala ja surullinen, ihan vain sen takia mitä ystäväni sanoi. Ja se mitä hän sanoi, sai minut tuntemaan oloni porukan ulkopuoliseksi, aivan kuin jäisin menoista paitsi. Mutta, kaikkihan tuntee välillä niin, eikö? Kaikki ovat välillä yksinäisiä? Sille ei voi vain mitään.
Kaikkein kamalin yksinäisyyden tunteen olen kokenut, kun kaverini tekevät jotakin kivaa porukalla eivätkä kutsu minua. Lukevat kokeisiin ja pitävät ihan vitun hauskaa, enkä ole tervetullut.
No, mutta niin käy kaikille. EIKÖ?
Kommentoikaa ja kertokaa omia tunteitanne...


 

HT:N HÄTÄ(kokous...)

Minulla oli juuri äsken lauma kavereita kotonani. Mix, B.L.U.E., Secret ja Barbie. Meillä oli aika kivaa, nauroimme, söimme herkkuja ja kuuntelimme musaa. Rakastan heitä. Mutta, joo, meillä oli hätäkokous. Lähiaikoina porukkamme on rakoillut (riitoja, hajanaisuutta) ja nyt päätimme tehdä asialle jotakin. Aiomme parantaa ryhmähenkeämme ja PALJON! Toivottavasti onnistumme. Rakastan heitä.